Vitaalplan

  • Gratis voor al onze leden
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Support van onze instructeurs
  • Regelmatig analyse van je vorderingen

Het Veenstade Vitaalplan is ons persoonlijke begeleidingsplan met trainingsschema waarmee je je doel gewoon gaat halen! Deze begeleiding bieden we standaard aan alle leden die komen fitnessen bij Fysio Fit Veenstade. We starten met een intakegesprek en nulmeting: wat is je doel, hoe vaak wil je komen trainen, hoe staat je conditie ervoor? Aan de hand hiervan maken we een jaarplan op. Elke twee maanden bekijkt jouw coach of je de gewenste vooruitgang hebt geboekt, en waar het trainingsschema eventueel aangepast kan worden.

Welk doel stel jij jezelf?


Slank & fit

Dit fitnessprogramma is gericht op gewichtsverlies en een strak figuur door middel van doelgerichte training, voeding en ontspanning.

Kracht & conditie

Wil je sterker worden of je duursportprestaties verbeteren? Op basis van je startsituatie en mogelijkheden stellen we een schema op voor een maximaal resultaat.

Gezonde rug

Heb je last van rugklachten? Dan stellen we een programma voor je op om je romp- en rugspieren te versterken, je houding te verbeteren en voldoende te ontspannen.

Vitaal+

Ook na je vijftigste fit zijn en fit blijven, dat is het doel van ons begeleidingsplan Vitaal+. Het geheim van de eeuwige jeugd zit in goed gedoseerd en regelmatig bewegen, gevarieerde, gezonde voeding en een relaxte levensinstelling.