1 Miljoen moves behaald!

gepubliceerd

1 Miljoen moves behaald!

Op maandag 11 maart zijn wij gestart met de wereldwijde campagne "Let's move for a better world". Een initiatief vanuit onze leverancier Technogym om mensen bewust te maken van de gevaren van een inactieve leefstijl en ernstig overgewicht (obesitas) bij kinderen. Het doel was om als club 1 miljoen moves te verzamelen. Wanneer wij de 1 miljoen moves zouden halen dan keert Technogym €250,- aan middelen uit aan ons gekozen doel. Wij hebben gekozen om ons in te zetten voor Heel Epe beweegt omdat dit in onze ogen het beste zou aansluiten met de doelstelling van de campagne.

Let's move for a better world liep tot en met 30 maart. Wij hebben ons 19 dagen keihard ingezet om de 1 miljoen moves te halen. Onze leden hebben zich flink in het zweet gewerkt om de doelstelling te bereiken. Halverwege de campagne liepen we 50.000-80.000 moves achter op schema, dit werd nog spannend! Maar de laatste week hebben wij een flinke inhaalslag gemaakt en op vrijdag 29 maart hebben wij ons doel van de 1 miljoen moves gehaald om 10:32 uur één dag voor de deadline! Dit betekent dat we de prijs binnen hebben en binnenkort kunnen gaan uitreiken.

Wij zijn super trots op onze sporters en de inzet en motivatie die zij hebben laten zien tijdens deze periode! Zonder jullie hadden wij dit nooit kunnen bereiken, onze dank hiervoor.

De eindstand is uiteindelijk 1.059.504 moves geworden!