De Vaassense afvalrace, de wintereditie!

gepubliceerd

De Vaassense afvalrace, de wintereditie!

Binnenkort start alweer de 7e editie van de Vaassense Afvalrace bij Fysio Fit Veenstade. Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In tien weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Maak werk van goede voornemens!

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Fysio Fit Veenstade een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun goede voornemens.

Met een team is het leuker!

Wat de Afvalrace van Fysio Fit Veenstade anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig! Ze krijgen een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt. We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.

Gratis inspiratieavond!

Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt Fysio Fit Veenstade een inspiratieavond. Op 15 januari kunnen mensen gratis deelnemen aan deze avond (vanaf 20.00). Het is niet nodig om lid te zijn van Fysio Fit Veenstade, maar geïnteresseerden moeten zich wel even aanmelden via DEZE LINK of T 0578-571610.