Fitsnacks.tv kosteloos voor onze leden!

gepubliceerd

Fitsnacks.tv kosteloos voor onze leden!

Beste Sporter,

Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze de club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden. Lukt het niet of heb je vragen mail dan naar info@fysiofitveenstade.nl en wij beantwoorden jouw z.s.m.

Ben je lid bij ons en is je mailadres bekend dan heb je de unieke code ontvangen. Geen code ontvangen maar wel lid? Mail dan ook naar onze info postbus!

Naast Fitsnacks.tv gaan wij ook regelmatig trainingsvideo’s uploaden op onze Facebookpagina, houd dus ook deze goed in de gaten!

Met vriendelijke groeten, en blijf fit! Fysio Fit Veenstade