Geen incasso meer vanaf 1 april

gepubliceerd

Geen incasso meer vanaf 1 april

Beste Sporter,

Het zijn rare tijden voor ons allemaal waarbij de gezondheid van eenieder het allerbelangrijkste is. We hopen dat u deze Corona-periode tot nu toe zo goed mogelijk bent doorgekomen.

Door de nieuwe maatregelen die het kabinet heeft uitgevaardigd betreffende de Corona- epidemie ziet het ernaar uit dat Fysio Fit Veenstade voor langere tijd gesloten moet blijven. Daar wij onze service en diensten op dit moment niet kunnen aanbieden zoals u van ons gewend bent hebben wij besloten om alle contracten per 1 april te bevriezen tot de datum dat we weer open kunnen gaan. Dit betekent dat we per 1 april niet meer incasseren en dat de einddatum van de abonnementen voor bepaalde tijd met eenzelfde periode wordt opgeschoven.

In de tussentijd willen we u zo goed mogelijk helpen om fit en gezond te blijven. Zie onze online oplossingen:

-Fitsnacks.tv

-Live groepslessen via video streaming

-Work-outs voor thuis via Facebook, Instagram en YouTube.

-Trainingsprogramma’s via de My Wellness App

Houdt u voor verdere ontwikkelingen onze website in de gaten. Voor vragen zijn we bereikbaar per e-mail info@fysiofitveenstade.nl of per telefoon 0578-572990 op werkdagen tussen 9:00 uur en 11:00 uur.

Wij missen jullie enthousiasme en sportiviteit. Blijf in beweging en steun elkaar! We hopen dat we u straks, als deze periode voorbij is, weer in goede gezondheid kunnen verwelkomen.

Met sportieve groet,

Team Fysio Fit Veenstade.