Ontbijtfitness voor ondernemers

gepubliceerd

Een gezond bedrijf begint bij een gezonde ondernemer

Veel ondernemers herkennen het wel:
Altijd vroeg opstaan, doorwerken tot ’s avonds laat, een onregelmatig eetpatroon, weinig ontspanning en amper bewegen. Reden genoeg voor Fysio Fit Veenstade om hier verandering in te brengen. “Afgelopen oktober zijn we in samenwerking met de Koekoek begonnen met een enthousiaste groep van 9 ondernemers en managers”, vertelt fitness & groepsles coördinator Jordy Steemers.

Waarom?
Wij begrijpen dat ondernemers continu stoeien met tijd en dat door gebrek aan tijd vaak de sportieve voornemens op de achtergrond worden geplaatst. Wij bieden daarom de mogelijkheid om vroeg te beginnen en verantwoord onder begeleiding te trainen in een professionele ambiance. Het ontbijt met medeondernemers is natuurlijk een mooi moment om uw netwerk uit te breiden. Een goed begin van de dag dus!

Locatie & Programma:
In ons sportcentrum op de eerste etage van de Koekoek in Vaassen zijn alle faciliteiten aanwezig om in een gezonde en veilige omgeving te bewegen. We starten iedere dinsdagmorgen om 06.45 met een kopje koffie. Vervolgens zal er onder leiding van een ervaren Personal Trainer een uur getraind worden op zowel kracht als conditie. Na de training is er ruimte om te douchen en staat er in samenwerking met de Koekoek een verantwoord ontbijt klaar.

Interesse in ontbijtfitness?
Informatie via telefoonnr: 0578-571610 of email: jordy.steemers@fysiofitveenstade.nl