Vaassense Afvalrace, Herfst editie!

gepubliceerd

Vaassense Afvalrace, Herfst editie!

Verander uw leefstijl

In september starten wij weer met een nieuwe afvalrace, een bewezen succesvol programma voor iedereen die in teamverband wil werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In tien weken tijd ontdek je een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Wil jij je fitter voelen en lekkerder in je vel zitten? Meer bewegen en gezonder eten helpt daarbij. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Fysio Fit Veenstade een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leer je écht werk te maken van je goede voornemens door gezonde voeding te combineren met beweging.

Met een team is het leuker

Wat de Afvalrace van Fysio Fit Veenstade anders maakt dan andere programma’s, is de persoonlijke aanpak in teamverband. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. Deelnemers moedigen elkaar écht aan en geven elkaar een steuntje in de rug.

Gratis informatieavond

Wil je ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het is om je goede voornemens in resultaten om te zetten met de Vaassense Afvalrace? Kom dan naar onze inspiratie- en informatieavond op woensdag 5 september om 19:00 uur.