Vertrek Jordy Steemers

gepubliceerd

Vertrek Jordy Steemers

Beste Sporters,

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik per 1 november een nieuwe uitdaging aanga en daarom mijn werkzaamheden bij Fysio Fit Veenstade ga stoppen.

Ik heb 5,5 jaar met ontzettend veel plezier voor dit mooie bedrijf mogen werken. Ooit begonnen met 8 uur als parttime fitnessinstructeur op de maandag- en vrijdagavond en uiteindelijk doorgegroeid tot fulltime fitness en groepsles coördinator.

Per 1 november zal ik voor Technogym Benelux b.v. aan het werk gaan als Sales Accountmanager Clubs. Dit betekent dat ik verantwoordelijk wordt voor het klantcontact en clubs in de regio noord en oost Nederland help hun bestaande bedrijfsresultaat te verbeteren door middel van oplossingen, ideeën en producten.

Graag wil ik al mijn collega’s, de maatschap en natuurlijk alle sporters bedanken voor een fantastische tijd, waarin ik ongelooflijk veel plezier heb gehad, veel heb geleerd, mezelf heb kunnen ontwikkelen, kansen heb gekregen, ongetwijfeld fouten heb gemaakt maar kan zeggen dat ik me altijd voor meer dan 100% heb ingezet met als doel een gezonde, motiverende omgeving te creëren waar een ieder zich thuis voelt wanneer hij of zij komt sporten. Met volle overtuiging kan ik zeggen dat dit is gelukt!

Er wordt ondertussen naar een oplossing gezocht om de werkzaamheden over te dragen, als hier nieuws over is wordt dit natuurlijk zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Dank jullie wel allemaal!