Groepslessen

  • Kleine groepen in een modern leslokaal
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • Motiverende muziek
  • High of low impact

Wil je begeleid sporten in een motiverende setting met een hoge funfactor? Kies dan voor de groepslessen van FysioFit Veenstade! Met ons reserveringssysteem weet je zeker dat er plaats is. Hieronder zie je welke lessen we momenteel aanbieden. Kom gerust een proefles meedoen.


Bodymix

Bodymix is een mix van de verschillende groepslessen die Fysio Fit Veenstade aanbiedt. Uit het hele assortiment van groepslessen wordt een greep gedaan, en zo is elke les weer anders. De ultieme les om te ontdekken, kennis te maken en plezier te hebben in het samen sporten.


Bodyshape

Bodyshape is een groepsles waarbij techniek en belastbaarheid centraal staan. Er wordt getraind op kracht, balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. In een veilige omgeving worden oefeningen uitgevoerd voor onder andere de buik, benen, billen en het bovenlichaam. Materialen die gebruikt worden zijn: dumbbells, tubes, gewichtsschijven, een bal en een matje.


Boks je Fit

Boks je Fit is een combinatie van boksen en fitness, en dé manier om alle remmen los te gooien. Door de mix van fitnessoefeningen en diverse stoottechnieken tegen een stootzak, kun je al je energie kwijt in deze les. Een echte vetverbrander. Boks je Fit is echt FUN! Doe mee en merk hoe leuk het is!


Clubjoy Core

Clubjoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle en verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze fitness les. Samen trainen, focus op de core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.


Clubjoy Power

Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je oefeningen doet met een halter en gewichten. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht. De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale, uitgebalanceerde fitness training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps en triceps), schouders en buik.


Essentrics

Met Essentrics train je de essentiële spiergroepen om in vorm te komen. Deze full-body workout, ontwikkeld in Canada, belooft je meer souplesse en strakkere armen, benen, buik en billen. De oefeningen bestaan uit een combinatie van vloeiende stretches en krachttrainingen, die je spieren tegelijk verlengen en versterken. Met als doel de slanke, elegante houding die je ook bij klassieke dansers ziet.


Indoor Cycling

Een hit bij mannen en vrouwen: Indoor Cycling is een workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. De speciale indoorfiets is voorzien van een vliegwiel zodat je benen hoe dan ook in beweging blijven, ook als je er even doorheen zit. Je fietst tijdritten, beklimt de Alpe d’Huez en doet aan intervaltraining. Indoor Cycling is zweten, calorieën verbranden en je conditie verbeteren. Het is aan te raden om een fietsbroek met zeem te dragen.


Yoga

Bij yoga werk je aan de conditie van je lichaam én geest. De oorsprong van yoga ligt in het verre oosten, waar oude culturen zich hebben bekwaamd in de balans tussen inspanning en ontspanning. De oefeningen worden begeleid door meditatieve muziek hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het bewust en goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.