Testimonials

Marie-Jose Haverkamp

“Ik neem voornamelijk deel aan de groepslessen bij Fysio Fit Veenstade: Bootcamp, Essentrics, Clubpower, Yoga. Maar het liefst ga ik naar Boks je Fit! Heerlijk om even alles van je af te slaan! Als ik me inschrijf voor een groepsles, is dat voor mij ook een verplichting om te gaan!“

Herma van Huffelen

“Natuurlijk ben ik trots dat ik door het Bodysupport voedingsprogramma in combinatie met de motiverende spinning lessen zo snel mijn doel voor afvallen heb bereikt. Het grote probleem blijft echter hoe hou je dit vast. Ik was al eerder op mijn huidige streefgewicht en ik weet van mijzelf dat ik daarvoor ook een stok achter de deur nodig heb. Met Bodysupport gaat dit hartstikke goed!”

Judith van Bussel

“Ik vind vooral de groepslessen bij Fysio Fit Veenstade erg motiverend, Ik weet zeker dat iedereen met deze begeleiding en motivatie zijn of haar doelstelling kan bereiken!”

Bert Albers

“Bij Fysio Fit Veenstade krijg je deskundige en plezierige begeleiding. Het is prettig als je wordt verteld welke oefeningen goed voor je zijn, hoe je die moet uitvoeren en waar je op moet letten. Het persoonlijke trainingsprogramma Vitaalplan helpt je echt je doel te bereiken. Door te sporten ben ik nu goed op gewicht. Ik zit lekkerder in mijn vel, zowel geestelijk als lichamelijk.”

Bettie Bolderink

“Ik vind professionele begeleiding heel belangrijk. Bij Fysio Fit Veenstade krijg ik persoonlijk advies, er is altijd wel iemand die mijn vragen kan beantwoorden of me kan helpen. De sfeer is open en vriendelijk, daar houd ik van.”